maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kesä fiilistelyä!

Nyt on muuten kesän paras lomaviikko takana, festarit juhlittu ja ratsastettu hulluna. Eli siis aika rauhottua ja paluu arkeen sekä töiten pariin, henkilökohtasesti ei kyllä jaksaisi yhtään! Mutta on se vain yritettävä, vaikkakin se lomailu oli ihan kivaa. Tosiaan olin koko viimeviikon yksin kotona porukat lähti lomareisulle pohjoseen. Hoidin Madeota äidin ystävän kanssa joka on ottanut meidän kanssa hevosen ylläpitoon! Eli hoidamme sitä yhdessä kaikki kolme. Sain viime viikolla liikuttaa pojan kolmena päivänä ja tutustua rauhassa, viime postaukseen en saannut ratsastus kuvia koksa ei ollut kukaan kuvaamassa joka oli toisaalta ihan hyvä. Oli se meno sen verran hirveää :D

Kävin ridaamassa siis ke,to ja la, torstaina hevonen tuntui jo paremmalta ja että tämähän alkaa jo onnistua. Vielä menin aika iisisti otin vain tuntumaa ja katoin miten poika liikkuu. Lauantaina menin jo aika normaalisti, työstin eniten ravissa, otin siirtymiä ja nopeita temmon vaihteluita. Madeo oli sinä päivänä aika kuumalla päällä energiaa oli myös yrittää possuilla, sieltä tuli pieniä pukkeja ja jopa kyseenalaisti apujani, tosissaan sain tehä hommia ettei poika keksi lisää temppuja. Kun höyryt oli saatu pois niin poikaa oli todella hyvä!

Pyydän jo anteeksi kauheeta istuntaani, Madeon koulupenkki on toppauksessa ja estesatula vääntää istunnan ihan taka kaarelle. Sekä katson jonnekkin ihan muualle ku pitäs :DLaukka on ainakin pojalla kunnossa!

Pusi,pusi. M kiittää!:*


Summer up!

Tässähän kävi nyt niin että minun piti mennä uppiin vain perjantaina, mutta se meni siihen että olihan sinne pakko päästä myös lauantaina! Minun kesän kohokohta jota olin odottanu koko kesäkuun, ranttaliksi oli laitettava:D Perjantaina olin kaverini Sussun kanssa, huvittavaa kun meitä on kaksi molemmat Susanna nimisiä! Mutta niihän me vähän ollaan kuin kaksoset. Mutta joo siis perjantaina Summer up alkoi, ja olimme siellä. Keli oli aika arvaamaton todella pilvinen ja sää näytti sadetta koko päivän mutta medän onneksemme ei saanut kuin ihan illasta vähäsen. Hauskan pitoa ei unohdettu ollenkaan, meininki oli katossa!
 
Siinä näkyy molempien päivien esiintyjät!

Minä ja Sussu perjantaina!

TIIHONEN. Cheek oli kyllä mahtava!

Hupia oli vaikka muille jakaa!

Perjantaina Cheek oli aivan mahtava. todella hyvän keikan veti, äänihuulet oli jos esn illan jälkeen koetuksilla. Mutta kyllä sinne vain lauantaina tallin jälkeen oli vielä päästävä, keliki oli mahtava aurinko paistoi ja yli 20-astetta lämmintä. Lauantaina menin toisen kaverini Avan kanssa joka oli tullut ulkomaanmatkalta perjantaina, oli ihana nähä pitkästä aikaa. 

Tyga esiintyi lauantaina viimesenä ja sitä kaikki odotti. Kyllä sen huomasi mysö porukan määrästä alueella, siellä oli yli puolet enemmän väkeä kuin perjatiana. Tottakai aurnkokin toi ihmisiä enemmän. 
Lauantaina minä ja Ava:D

Tyga!

Kyllä on muuten ääni käheenä, hyvä että ees apihausta kuuluu:D Oli se kyllä sen arvosta kroppakin on kipeä kaikesta tanssin ja hyppimisen määrästä, eiköhän tää arkeen palaaminen tee ihan hyvää! Poikaystävänikin pääsee tämänviikon viikonloppuna ekalle lomalle intistä, ihanaa päästä rauhottumaan maalaismaisemiin ja viettämään hänen synttäreitä:) En kyllä tiiä onko se kovin rauhallinen juhla pv mutta toivotaan! 

Nyt on kuvia kuvan perään! Niikun lupasin että niitä on tarjolla, mahtava viikko takana kiitos ihan kaikille! Nautitaan vielä loppu kesäkin hyvällä fiiliksellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti