perjantai 1. heinäkuuta 2016

Hieno mies tallissa!

Nyt on onnenpäivät saavutettu! Nimittäin Madeo on haettu tänään meille, sanoin jo aikasemmin että en päässyt mukaan koeratsastukseen enkä ole hevosta nähnyt muutakun kuvasta mikä löytyy ekasta postauksesta. Tänään siis lähdettiin äitini ja äidin ystävän kanssa hakemaan Madeota Nurmijärveltä, siellä näin tämän hienon herran ekaa kertaa ja todellakin se kuva ei kertonut mitään miltä hevonen näytti! Ensinnäkin kuvassa hevonen näyttää mustalta:D  mutta se taisi olla Madeon talvi väri, nimittäin hevonen oli vaalentunut niin että omistajakin ihmetteli mitä kesäaurinko oli karvalle tehnyt.


Vähäsen on kämänen kuva puhelimella äkkiä otettu, kun oltiin valmistautumassa lähtöön uuten kotiin. Madeo seisoo korvat hörössä oottaen uusi tuulia:) Elikkäs yllätyin itse todella paljon kuinka hieno hevonen oli, tiesin kyllä että todella laadukas peli on tulossa mutta en osannut odottaa tälläistä! Madeo on siis todella vaaleakarvainen tällä hetkellä.

Lastasimme hepan ja se meni todella hyvin, Madeota ei ole kuljetettu noin puoleen vuoteen minnekään, ja sen huomasi kun hevosen sai koppiin kiinni. Hän alkoi hermostua ja rupesi etujalkojaan viuhtomaan siihen tahtiin että lähdettiin aika reippaasti liikkellee ettei poika riko koppia:D Sen verran teräviä kuopasuja sieltä tuli. Muuten matka meni moitteettomasi heti kun pääsimme motarlle hevonen rauhoittui, ja seisoi ihan rauhaassa. Ainu vain kaikki liikenevalota ja pysähdykset saivat pojan leottomaksi, kai hänelläkin oli kiire uuteen paikka.

Siinä olemma matkalla kotiin.


Perille saapuessamme omistaja tuli meidän mukaan katsomaan millaiseen paikkaan Madeo pääsee ja että kaikki meni hyvin. Kun otimme pojan pois kopista niin oli hän hieman stressannut matkasta apieni hiki oli noussit pintaan, komeasti hän tuli kaula pitkänä ja hiukan korskuen tarikusta ulos:DJälleen laatu on mitä on, ensinnäkin heilahtanut. Mutta kaikesa komeudessaan hän katselee missä nyt ollaan! Äitini pitää hevosta Tämä kuva on minusta huvittava, kun Madeo kävi hieman kuumana ja oli aika vahva kun puski eteenpäin. Huomatkaa pieni äitini:D

Päästimme Madeon laitumelle, sillä hän oli oiken rennosti vaikka mut hevoset kiinnostuivat heti uudesta vieraasta. Tallille oli tulossa satulaeppä ja samalla se toppasi Madeon koulusatulan niin nyt on hyvä ratsastella;) Olen kyllä iloinen että tämmöinen löytyi, en vaan malta odottaa ensiviikkoon että pääsen ratsastamaan. Sillon meinaan ottaa parempia kuviakin kun on aikaa! Ainiin ja Summer up liputkin on ostettu tänään, tästä kesästä tulee kyllä niin paras.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti