torstai 23. kesäkuuta 2016

Uusitulokas

Tässä olisi nyt ensimmäinen blogi postaukseni ikinä, en ole siis ennen pitänyt blogia. Elikkäs olen uusitulokas täällä blogi piireissä. Jännitää vähä nähdä mitä tästä tulee jaksanko kirjoitella tänne säännöllisesti ja riittääkö minulla aiheet! Pääsäännöllisesti aiheeni liikkuvat hevosissa mutta saa ehdotella kyllä kaikkea, näin uutenatulokkaana kokeilen mielelläni kaikkea uutta.

Mutta ei suinkaan uudet tuulet puhaltaa myös heppa asioissani. Minulla oli ennen suokki ruuna Ekku josta kerroinkin jo hevoset sivulla. Ekku on nyt siis myyty ja syynä siihen on se että Ekun taso ei enää riittänyt sille tasolle missä minä ja äitini mennään, äitinikin siis  ratsastaa. Olemme oleet nyt noin kuukauden ilman hevosta. Ilman hevosta olo tuntuu turhauttavalle kaipaan hevosen selkään, toisaalta kesätyöni helpottavat vähäsen kun on päivisin tekemistä. Mutta tässä on myös toinenkin vierotusoireen paikka nimittäin en ole käynnyt koko tallilla kuukauteen, kun ei sinne ole ollut mitään erityistä asiaa tai syytä mennä.Uusitulokas on jo tideossa!

Meille siis on tulossa uusi heppa  nyt heinäkuun ekallaviikolla tarkkaa päivää emme vielä tidä. Tämä uusi asukas tulee meille noin reilu vuodeksi ylläpitoon, kun hänen omistajansa lähtee asumaan ulkomaille. Ostosta emme vielä osaa sanoa mitään, mutta sekin selviää mitä omistaja meinaa vuodenpäästä tehdä kun tulee ulkomailta!

Madeo

Siinä olisi Madeo! 9-vuotias puoliveri ruuna. Äitini ratsasaa kuvassa.
Kun äitini kävi koeratsastamassa sen hän sanoi että todella mukava ratsastaa sekä todella herkkä ja osaava. Itse en tosiaan päässyt mukaan kokeilemaan, oli koulussa tärkeä päivä niin ei voinnut jättää väliin.

Uudestatulokaasta en tiedä vielä sen enempään, harmittaa kyllä paljon kun en itse päässyt mukaan, kun osaisn kertoa sillon enemmän hevosesta.  Kuviakaan ei ole kun tuo yksi kämänen omalla puhelimella otettu kuva äitinpuhelimesta :D  (pitihän se nyt jotenkin ikuistaa)

Eipä mulla nyt oikeen muuta näin ekaan postaukseen, mahdollisimman hyvin yritin sisäistää heppa asiani tällä hetkellä olevaan tilanteeseen. Sittenkun Madeo saadaan kuvioihin niin siitä voi tulla kiinostavampi postau. Kommenteja saa antaa ja ideoita mitä te haluaisitte kuulla minusta tai hevosista:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/16273265/?claim=8svsb3n2469">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti